JJ přesně tak. Acupuncture & acupressure jsou založeny na vnitřní síle, alespoň co já vím. Např. Acupuncture dokáže regulovat průtok vnitřní energie, atd...
Jinak pochopitelně vnitřní síla je mnohem mocnější než ta fyzická síla (svalů)...
no já nevím o čem tu mluvit.. :) telekinezi sem zkoušel naposledy asi tak před půl rokem, takže teď už toho asi moc nesvedu.. ale poslední dobou se snažím nahromadit energii mezi dlaně, a docela to de.. ne na takovou úroveň že bych tím udělal díru do zdi :o) , ale občas cítím dost silný odpor (je to jako když se odpuzujou stejné póly magnetu) když se snažím dlaně přiblížit, takže tam asi něco bude ;) typuju ještě tak rok, dva snažení a možná to k něčemu malému bude :)
Mít takovou trpělivost xD... a věřit tomu, že se to pohne (TK), zkusil bych to. Připadá mi to ale jako TRIK z nějakýho filmu a ve filmu je možný všechno.
když von to trik není, to je to :) akorát na to 95% procent lidí nevěří (pokud sem to s tím procentem přehnal tak promiňte ;o) ).. :) a základem k tomu aby se to pohlo je věřit že se to může pohnout, že to skutečně de.. :) ze začátku to může být těžké, ale jakmile se to jednou povede, pak už v to člověk věří víc, a zase a zase, a nakonec si to třeba nemusí uvědomit, prostě se na něco podívá a ono se to pohne (i když hodně záleží na velikosti a váze předmětu, pohnout s tužkou je docela nářez, to se mi nepovedlo :)) ).