Japanklub

Vítejte na komunitním webu stránek japonsko.hu.cz

Tag se předveďte ;)...

Po tom, co jsem se dočet v diskuzi BUJUTSU by tohle mohlo bejt docela přínosný... THX xD

Sdílet

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Jaa, ongeki desuka?

Odpovědět

Zatím moc toho o tom nevím,ale asi každý člověk má v sobě nějakou tu energii ne?Třeba ninja dokázal zmírnit bolest svou energií a tlakem...

Odpovědět

JJ přesně tak. Acupuncture & acupressure jsou založeny na vnitřní síle, alespoň co já vím. Např. Acupuncture dokáže regulovat průtok vnitřní energie, atd...
Jinak pochopitelně vnitřní síla je mnohem mocnější než ta fyzická síla (svalů)...

Odpovědět

no já nevím o čem tu mluvit.. :) telekinezi sem zkoušel naposledy asi tak před půl rokem, takže teď už toho asi moc nesvedu.. ale poslední dobou se snažím nahromadit energii mezi dlaně, a docela to de.. ne na takovou úroveň že bych tím udělal díru do zdi :o) , ale občas cítím dost silný odpor (je to jako když se odpuzujou stejné póly magnetu) když se snažím dlaně přiblížit, takže tam asi něco bude ;) typuju ještě tak rok, dva snažení a možná to k něčemu malému bude :)

Odpovědět

Mít takovou trpělivost xD... a věřit tomu, že se to pohne (TK), zkusil bych to. Připadá mi to ale jako TRIK z nějakýho filmu a ve filmu je možný všechno.

Odpovědět

když von to trik není, to je to :) akorát na to 95% procent lidí nevěří (pokud sem to s tím procentem přehnal tak promiňte ;o) ).. :) a základem k tomu aby se to pohlo je věřit že se to může pohnout, že to skutečně de.. :) ze začátku to může být těžké, ale jakmile se to jednou povede, pak už v to člověk věří víc, a zase a zase, a nakonec si to třeba nemusí uvědomit, prostě se na něco podívá a ono se to pohne (i když hodně záleží na velikosti a váze předmětu, pohnout s tužkou je docela nářez, to se mi nepovedlo :)) ).

Odpovědět

a pak si představ že by byl borec ktery by mohl pohybovat autama...!xD
v zacpe k nezaplaceni...!

Odpovědět

Mno, tak to já bych se držela raději za ním, ať se mnou tak někam nešvihne =D

Odpovědět

Nebyl to Clark Kent? xD

Odpovědět

jo i to by šlo, ale nemyslím že člověk má tolik ki/chakry/reiatsu (vyberte si co chcete ;) ) že by to auto zved :)

Odpovědět

Stačej ty borci, kteří na jednom uchu rozpohybujou vlak xD

Odpovědět

au au itaiiiiiiii x_x

Odpovědět

O

Jay Jay založil(a) tuto komunitu na serveru Ning.

Snímky

© 2009   Vytvořeno uživatelem Jay na webu Ning.   Vytvořit vlastní komunitu

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Soukromí  |  Podmínky služby