taky sem někde čet že japonci prováděli pěkný zvěrstva no.. a co se amíků týče, tak proti nim nic nemám, spíš proti té jejich vládě která jim neustále vymývá mozky.. pak se diví že se někde zabije děcko když si hraje na nějakého "ekšn hirou" když má z televize totálně vygumovanou palici... fuj dost o amíkách :X
Hojec lidi právě,jsem přijel z letní školy...By jste nevěřili,kolik jsem se dozvěděl věcí o Japonsku a jejích zvycích...Dsost jsem se dozvěděl o etice a o zvycích, hlavně z dob,kdy byli ještě u moci samurajové...
Tak hlavně to jsou perličky s te samurajske třidy.Třeba, když jsi ukazovala meč, tak jsi ho předala do pravé ruky(to znamenalo že se tě nemusejí bát a nebudeš na nikoho útočit) předávala si ho natočený k sobě,aby viděl že nemůžeš tasit...Ten druhý ho přijmul levou rukou, aby taky nemohl tasit.Meč byl v saji a byl zajištěn sageem.Myslím že to bylo takhle...
Permalink Odpověď přidal(a) 外国人 na 9.Březen.2009 v 1:39
Už skoro půl roku žiji v Japonsku a pořád nemůžu pochopit, co ostatní cizince na Japonsku tak fascinuje. Už se těšim domů, protože Japonsko mě naprosto neuchvátilo. Musím se smát, když čtu, jak někdo, kdo tady ještě ani nebyl dokáže tuhle zemi, tak obdivovat.