Japanklub

Vítejte na komunitním webu stránek japonsko.hu.cz

Doufám že se to tak dá nazvat...Určitě se to hodí,protože určitě nebude na škodu dozvědět se jak žijou,jaké mají zvyky atd...

Sdílet

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

taky sem někde čet že japonci prováděli pěkný zvěrstva no.. a co se amíků týče, tak proti nim nic nemám, spíš proti té jejich vládě která jim neustále vymývá mozky.. pak se diví že se někde zabije děcko když si hraje na nějakého "ekšn hirou" když má z televize totálně vygumovanou palici... fuj dost o amíkách :X

Odpovědět

Nevím proč, ale raději zemřít rukou Asiata, než blbostí WestLidí. =) O tom se přesvědčuji každým dnem. A už to vážně nerozebírejme.

Odpovědět

Hojec lidi právě,jsem přijel z letní školy...By jste nevěřili,kolik jsem se dozvěděl věcí o Japonsku a jejích zvycích...Dsost jsem se dozvěděl o etice a o zvycích, hlavně z dob,kdy byli ještě u moci samurajové...

Odpovědět

Bomba! Můžeš nás tu poučit. Jsem na to moc a moc zvědavá!!!! =)

Odpovědět

Tak hlavně to jsou perličky s te samurajske třidy.Třeba, když jsi ukazovala meč, tak jsi ho předala do pravé ruky(to znamenalo že se tě nemusejí bát a nebudeš na nikoho útočit) předávala si ho natočený k sobě,aby viděl že nemůžeš tasit...Ten druhý ho přijmul levou rukou, aby taky nemohl tasit.Meč byl v saji a byl zajištěn sageem.Myslím že to bylo takhle...

Odpovědět

ale dost blbě se to popisuje, lepší by to bylo předvést...

Odpovědět

Už skoro půl roku žiji v Japonsku a pořád nemůžu pochopit, co ostatní cizince na Japonsku tak fascinuje. Už se těšim domů, protože Japonsko mě naprosto neuchvátilo. Musím se smát, když čtu, jak někdo, kdo tady ještě ani nebyl dokáže tuhle zemi, tak obdivovat.

Odpovědět

O

Jay Jay založil(a) tuto komunitu na serveru Ning.

Snímky

© 2009   Vytvořeno uživatelem Jay na webu Ning.   Vytvořit vlastní komunitu

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Soukromí  |  Podmínky služby