Japanklub

Vítejte na komunitním webu stránek japonsko.hu.cz

Protože jsem se před nedávnem stal/a milovníkem hororů (3 roky spátky) a do nich spadají i asijské horory (s těmi se teprve nějaký ten pátek seznamuju), napadlo mě tu zalažit takovou menší diskuzi, už proto, že jinde se o techto věcech nedá pořádně mluvit a tady mi příjde, že se tu sešla slušná sebranka Čechojaponských maniaků.

Sdílet

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Koukám, na diskuzích to nějak umřelo.

Chci se zeptat, kdo viděl film Woodoo Umění Ďábla a může mi říct, jaká ta dvojka je? Podle jedničky bych řekl/a, že nic moc, ale potvrzení by bodlo.

Nebo doporučte jiný horor, se neurazím. =p

Odpovědět

dost dobrý horor byl Zámek Hrůzy, nebyl to žádný krvák, spíš taková duchařina.. fakt se mi to líbilo :) pak taky Jeskyně je docela dobrý hororek

Odpovědět

No já si teď koupila za 50 Kč čínský horor: Oko. Tak se na to du teď mrknout. =oD Nečekám nic převratného, ale za schlédnutí to myslím stát bude, i kdyby šlo o jasný béčko.

Mimochodem, už si stáhl ten horor, jak jsem ti ho ukazovala na CSFD? XoD Jen by mě zajímalo, co na tu parodii říkáš.

Odpovědět

eště to nemám, brzo budu.. :)

Odpovědět

Doporučuju závěrečný souboj zloducha s dvěma klaďasama =oD

Odpovědět

Taky ho mám.. xD

Odpovědět

Nedávno v televizi dávali japonský horor (aspon doufam). Bylo to o slepé dívce, která má šestý smysl na duchy a vidí jejich posmrtné existence. Nevite jak se ten film jmenoval?

Odpovědět

Oko ;) teda aspoň myslím že to bylo ono.. nevím jestli byla slepá, co já vím tak se jí vracel zrak po nějaké operaci, ne?

Odpovědět

No na to sem se zrovna teď dokoukala =oD Maj to v trafice za 50 Kč. =oD A doporučuju. Vůbec to nebyly vyhozený peníze. Spíš bych to ale ohodnotila jako thriler. Ale fakt dobrý. A není to japonský, nýbrž čínský horor =).

JJ, transplantovali jí rohovky jedné holky, co spáchala sebevraždu kvůli tomu, že viděla přicházet smrt, ale nikdo jí nevěřil.

Mám z toho filmu opravdu dobrý pocit. =oD

Odpovědět

Ten horror je fákt dobrej.. xD Popravdě sem se někde i zasmála..

Odpovědět

Ale bacha, Sou ty filmy dva. Čínský a americký remak... Tak si to nezplést. Zkusím k tomu čínskému najít hudbu.

Odpovědět

Tady je ke stahnuti americky remake co nedavno sel do kin. Snad ty odkazy jeste funguji.

rapidshare.com/files/99161180/mvs-eyer5.part1.rar
rapidshare.com/files/99161519/mvs-eyer5.part2.rar
rapidshare.com/files/99161605/mvs-eyer5.part3.rar
rapidshare.com/files/99161580/mvs-eyer5.part4.rar
rapidshare.com/files/99161623/mvs-eyer5.part5.rar
rapidshare.com/files/99161561/mvs-eyer5.part6.rar
rapidshare.com/files/99161574/mvs-eyer5.part7.rar

Odpovědět

O

Jay Jay založil(a) tuto komunitu na serveru Ning.

Snímky

© 2009   Vytvořeno uživatelem Jay na webu Ning.   Vytvořit vlastní komunitu

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Soukromí  |  Podmínky služby