Protože jsem se před nedávnem stal/a milovníkem hororů (3 roky spátky) a do nich spadají i asijské horory (s těmi se teprve nějaký ten pátek seznamuju), napadlo mě tu zalažit takovou menší diskuzi, už proto, že jinde se o techto věcech nedá pořádně mluvit a tady mi příjde, že se tu sešla slušná sebranka Čechojaponských maniaků.
No já si teď koupila za 50 Kč čínský horor: Oko. Tak se na to du teď mrknout. =oD Nečekám nic převratného, ale za schlédnutí to myslím stát bude, i kdyby šlo o jasný béčko.
Mimochodem, už si stáhl ten horor, jak jsem ti ho ukazovala na CSFD? XoD Jen by mě zajímalo, co na tu parodii říkáš.
Permalink Odpověď přidal(a) Jay na 2.V.2008 v 14:58
Nedávno v televizi dávali japonský horor (aspon doufam). Bylo to o slepé dívce, která má šestý smysl na duchy a vidí jejich posmrtné existence. Nevite jak se ten film jmenoval?
No na to sem se zrovna teď dokoukala =oD Maj to v trafice za 50 Kč. =oD A doporučuju. Vůbec to nebyly vyhozený peníze. Spíš bych to ale ohodnotila jako thriler. Ale fakt dobrý. A není to japonský, nýbrž čínský horor =).
JJ, transplantovali jí rohovky jedné holky, co spáchala sebevraždu kvůli tomu, že viděla přicházet smrt, ale nikdo jí nevěřil.