Japanklub

Vítejte na komunitním webu stránek japonsko.hu.cz

No, tak se to tady Viete snad rozjede..:) Zahajuji první diskusi o Japonštině :) Kohopak toto téma zaujme? XD Kdo si semnou popovídá o tomto překrásném leč těžkém jazyku?

Sdílet

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

no ja sa ucim od zimi z jednej starej ceskej ucebnice japonciny...je to tazke by som rad niekde na kurz len tu na slovensku ani neviem kde je najblizsi....

Odpovědět

podla toho v ktorom meste- v tych vacsich su urcite nejake centra ^^

Odpovědět

Ahojte, chtěl bych chodit do Japonštiny, nevíte o nějakém kurzu v Ostravě nebo kolem? Díky:-)

Odpovědět

Ahoj všichni :) přidám se k vám ne že bych s japonštinou začínala snažim se jí učit asi půl roku docela si to všechno pamatuju (rozhodně víc než za tři roky z francouštiny :-!) jsem samouk a hodlám si koupit učebnici jelikož mě japonština hodně baví

Odpovědět

Ty jo nihongo. Se pomalu stýdím, jak ho někdy zanedbávám -__-" Zachvilku budou umět všichni víc než já X__X teda otázkou je jestli vůbec umím aspoň trochu nihongo ^__^ Yoshíííííííí co myslíš?

Odpovědět

učím se japonštinu asi rok a půl, znáte Denisu? její učebnice je nej! a pak je dooost dobrá od Krouského...ale složitější.

Odpovědět

Učebnici od Krouského mám a potom ještě od Dity Nimburské jsou tam ještě dva autoři :3

Odpovědět

Japonština je nej...ale Češtinu mám taky ráda..

Odpovědět

ahoj, mocmoc ráda bych, jestli byste se mohli podívat a zkritizovat můj zajisté příšerný nový blog, ráda bych věděla názor lidí zajímající se o japonsko, manga nebo anime... díky :D
P.S: je to hrůza, ale jsem ještě začátečnice :D
mitoko.blog.cz

Odpovědět

ja se muzu ucit jen z internetu nejaky fraze,nic jinyho pac nikde tady v okoli neni zadnej kurz :) a reknu ti docela me to stve

Odpovědět

Pridam sa aj ja xD Ta ja sa ucim japoncinu uz cca 9 mesiacov v centre volneho casu v BA takze ked sa chce niekto pridat kludne... japina je naj jazyk aj vzdy ked niekto v mojom okoli zisti ze sa to ucim tak uz pocuvam rozne narazky (hlavne od deciek v mojo veku xD)- to asi vy vsetci co? xDD

Odpovědět

O

Jay Jay založil(a) tuto komunitu na serveru Ning.

Snímky

© 2009   Vytvořeno uživatelem Jay na webu Ning.   Vytvořit vlastní komunitu

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Soukromí  |  Podmínky služby